Категорії
каталог

Оферта

Основні поняття

Відвідувач Сайту - особа, що відвідала сайт https://moimotoblok.com.ua.

Покупець - відвідувач Сайту, який оформив Замовлення на сайті https://moimotoblok.com.ua за «Кошик», по телефону, за допомогою пошти, Viber або інших доступних засобів зв'язку.

Замовлення - товар або список товарів з асортименту запропонованих на сайті до продажу, вказаний в письмовій або усній заявці на придбання.

Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою https://moimotoblok.com.ua, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки, гарантії і повернення Товарів Покупцям.

Сайт - https://moimotoblok.com.ua.

Товар - мотоблоки, мототрактори, міні-трактори, мотоцикли, мопеди, скутери, запчастини до даної техніки, навісне обладнання до неї, а також будь-які інші товари, представлені до продажу на Сайті.

  1. Загальні положення
    1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою https://moimotoblok.com.ua
    2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Покупець погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів).
    3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена ​​на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.
    4. Ці умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Покупця. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо не буде передбачено інше.
    5. Угода (далі - Угода) вступає в силу з моменту підтвердження Покупцем оформленого Замовлення.
  2. Предмет згоди
    1. Предметом Угоди є надання можливості Покупцеві купувати Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою https://moimotoblok.com.ua.
    2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, поки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.
  3. Товар та порядок здійснення покупки
    1. Продавець надає Покупцеві повну і достовірну інформацію про товар, включаючи інформацію про основні споживчі властивостях Товару, місце виготовлення, а також інформацію про гарантійний термін і термін придатності Товару. Супроводжуючі Товар фотографії є ​​ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Супроводжуючі Товар опису і характеристики можуть містити друкарські помилки.
    2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця дзвінком оператора магазину.
    3. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.
    4. У разі скасування повністю або частково передплаченого Замовлення вартість анульованого Замовлення повертається Продавцем Покупцю способом, яким Замовлення було оплачено.
    5. Після оформлення Замовлення на Сайті або при оформленні Замовлення по телефону або за допомогою інших засобів зв'язку, менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює спосіб оплати та доставки Товару, передбачувану дату доставки і її орієнтовну вартість.
    6. Після оформлення Замовлення менеджером Інтернет-магазину Замовлення передається на склад і в службу доставки. Дата передачі Замовлення може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку в разі наявності об'єктивних, на думку Продавця, причин.
  4. Доставка замовлення
    1. Товар доставляється поштовим оператором у вигляді поштового відправлення. Способи, а також приблизні терміни доставки Замовлення зазначені на Сайті в розділі «Доставка і оплата» за адресою https://moimotoblok.com.ua/delivery-info.
    2. Територія доставки Товарів, представлених на Сайті, обмежена межами України.
    3. Затримки в доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.
    4. При доставці Замовлення вручається Покупцеві або третій особі, зазначеному в замовленні в якості одержувача (далі Покупець і третя особа іменуються «Одержувач»). При неможливості отримання Замовлення, сплаченого за допомогою готівкового розрахунку, зазначеними вище особами, Замовлення може бути вручений особі, яка може надати відомості про замовленні (ПІБ отримувача, номер телефону одержувача), а також оплатити вартість замовлення в повному обсязі особі, яка здійснює доставку Замовлення.
    5. Ризик випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення і проставлення Одержувачем Замовлення підписи в документах, що підтверджують доставку Замовлення.
    6. Щоб уникнути випадків шахрайства, при врученні передплаченого Замовлення особа, яка здійснює поставку Замовлення, має право зажадати документ, що засвідчує особу отримувача. Продавець гарантує конфіденційність і захист персональних даних отримувача.
    7. Вартість доставки кожного Замовлення розраховується індивідуально, виходячи з ваги посилки, регіону та способу доставки.
    8. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент отримання Покупцем відправлення, як цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку.
    9. При прийнятті Замовлення від кур'єра, Одержувач зобов'язаний оглянути доставлений Товар і перевірити його на відповідність заявленій якості і комплектності, а також перевірити цілісність упаковки. У разі відсутності претензій до доставленому Товару, Одержувач розписується в «Бланке доставки замовлень» і оплачує Замовлення. Підпис в постачальних документах свідчить про те, що претензій до Товару отримувача не заявлено і Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі Товару.
    10. Уточнити дату, час і маршрут доставки можна у менеджера Інтернет-магазину.
    11. Покупець розуміє і погоджується з тим, що:
      • здійснення доставки - окрема послуга, яка не є невід'ємною частиною придбаного Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару і здійснення платежу за нього (якщо це передбачено). Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання та оплати Товару, розглядаються відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» та гарантійними зобов'язаннями Продавця. У зв'язку з цим придбання Товару з доставкою не дає Покупцеві право вимоги доставки придбаного Товару з метою гарантійного обслуговування або заміни, не дає можливості здійснювати гарантійне обслуговування або заміну Товару виїхавши до Покупця і не має на увазі можливість повернення вартості доставки Товару у випадках, коли Покупець має право на повернення грошей за Товар як такої, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».
  5. Оплата товару
    1. Ціна товару вказується в гривнях.
    2. Сума замовлення складається з вартості замовлених товарів.
    3. Ціна Товару вказується на Сайті. Що стосується неправильного вказівки ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення по виправленої ціною або анулювання Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим.
    4. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар, який прийнятий оператор і відправлений Покупцю за вказаною адресою, зміні не підлягає.
    5. Оплата Товару здійснюється Покупцем:
      1. готівковими коштами при одержанні Замовлення в сумі, що відповідає сумі Замовлення, зазначеної на Сайті з урахуванням знижок;
      2. безготівковими коштами з використанням банківських карт при оформленні Замовлення в сумі, що відповідає сумі Замовлення, зазначеної на Сайті з урахуванням знижок;
      3. перерахуванням коштів на розрахунковий рахунок Продавця по відповідному рахунку-фактурі;
      4. через банк або фінансову організацію в разі, якщо Замовлення оформлене в розстрочку або кредит.
    6. Інтернет-магазин має право надавати знижки на Товари та встановлювати програму бонусів. Види знижок, бонусів, порядок і умови нарахування визначаються Продавцем самостійно і вказані на Сайті.
    7. Інтернет-магазин веде статистику оформлених Покупцем замовлень. Інтернет-магазин має право в односторонньому порядку визначати способи оплати, доступні відповідному Покупцеві, грунтуючись на статистиці дій, скоєних Покупцем у взаєминах з Інтернет-магазином.
  6. Повернення товару та грошових коштів
    1. Повернення Товару здійснюється відповідно до розділу «Гарантія та повернення», зазначеним на Сайті за адресою https://moimotoblok.com.ua/garantiia-i-vozvrat. Покупець має право відмовитися від отриманого Товару протягом 14 календарних днів з дня отримання Товару, не рахуючи дня покупки. Товар, що повертається, з усіма пломбами, ярликами повинен бути висланий Покупцем Продавцю. Адреса для повернення товару та умови доставки оператор Інтернет-магазину надає Покупцеві по телефону або іншим зручним способом для Покупця і Продавця.
    2. Повернення Товару належної якості:
      1. Повернення Товару належної якості можливий у випадку, якщо товар не використовувався, збережено його товарний вид, споживчі властивості, пломби, ярлики.
      2. При відмові Покупця від Товару Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, протягом 30 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця разом з заповненим Покупцем заявою на повернення. Повернення грошових коштів вартості Товару здійснюється особі, зазначеній в замовленні на Товар. У разі, якщо Покупець в замовленні вказав невірні дані або не надав для повернення грошових коштів інформацію про те, куди перерахувати кошти, або відмовляється надати дані і документи, які Продавець вважає необхідними для повернення грошей, Продавець залишає за собою право відмовити такому Покупцеві в повернення грошових коштів.
      3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернутий товар грошову суму протягом 30 днів з дня повернення Товару.
    3. Повернення Товару неналежної якості:
      1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів зовнішнього вигляду або оформлення від заявлених в описі на Сайті не є ознакою неналежної якості Товару та / або неможливості використання його за призначенням.
      2. Зовнішній вигляд і комплектність Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару.
      3. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.
      4. Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості та інше не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями ст. 8 «Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості» Закону України «Про захист прав споживачів».
      5. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 30 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (п. 4 ст. 12 Закону України «Про захист прав споживачів»).
    4. Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару поштовим, банківським переказом, а також шляхом перерахування на банківську карту (карта повинна бути емітована на території України; валюта карти - гривня).
    5. У разі оплати Замовлення способом, зазначеним в п. 5.4.2. Оферти, повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на банківську карту, за допомогою якої було сплачено Товар. У разі оплати Замовлення способом, зазначеним в п. 5.4.3. Оферти, повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на розрахунковий рахунок, з якого був оплачений Товар. У разі оплати Замовлення способом, зазначеним в п. 5.4.3. Оферти, повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на рахунок банку або фінансової організації, яка надає послуги розстрочки або кредиту по даному Замовленню.
    6. Гарантійний термін на Товари встановлюється виробником.
    7. Продавець не відповідає за недоліки Товару, якщо вони виникли після його передачі Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання товару, дій третіх осіб, або непереборної сили.
  7. Відповідальність
    1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.
  8. Конфіденційність і захист інформації
    1. Персональні дані Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».
    2. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.
    3. Надаючи свої персональні на Сайті, Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.
    4. Продавець використовує персональні дані Покупця:
      1. для виконання своїх зобов'язань перед Покупцем;
      2. для оцінки та аналізу роботи Сайту;
      3. для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем;
    5. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Покупця з його згоди. Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Покупцем.
    6. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.
    7. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту https://moimotoblok.com.ua. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
    8. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.
    9. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».
  9. Термін дії Публічної оферти
    1. Справжня Публічна оферта вступає в силу з моменту його акцепту Відвідувачем Сайту / Покупцем, і діє до моменту відкликання акцепту Публічної оферти.
  10. Додаткові умови
    1. Продавець має право переуступати або яким-небудь іншим способом передавати свої права та обов'язки, що випливають з його відносин з Покупцем, третім особам.
    2. Інтернет-магазин і надаються сервіси можуть тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших рабо, т або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.
    3. До відносин між Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.
    4. У разі виникнення питань і претензій з боку Покупця він може звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Все виникає суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, у разі недосягнення угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
    5. Визнання судом недійсності будь-якого положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.
    6. У разі оплати Замовлення способом, зазначеним в п. 5.4.2. Оферти, можливо списання додаткової комісії банком-емітентом.

Ваш номер телефона:

Вашe имя:

© Інтернет-магазин "Мой Мотоблок" 2013-2020. Всі права захищені.